Vi är ett expertteam inom marknadsföring och webbutveckling som omvandlar produktanvändning till den bästa upplevelsen.

750+

Lyckade projekt

Lyckade projekt

12

År i branschen – vi hjälper företag att växa genom våra skräddarsydda digitala lösningar

År i branschen – vi hjälper företag att växa genom våra skräddarsydda digitala lösningar

2012

Startade i Arboga

27

Professionala experter inom webbutveckling, design och marknadsföring

Professionala experter inom webbutveckling, design och marketing

Över 700 företag i Sverige litar på oss idag.

Sätt din digitala närvaro i fokus.

Defix Webbyrå är din partner för att skapa en imponerande närvaro online. Vi kombinerar kreativ design med avancerad teknik för att leverera webblösningar som sticker ut och engagerar. Med vår expertis och passion för digital innovation arbetar vi för att förvandla dina visioner till verklighet och ta din online närvaro till nya höjder.

Vår vision :Att utmana digitala gränser och leverera banbrytande lösningar för att förändra företagets online-närvaro.

Vårt uppdrag :Att vägleda våra kunder genom den digitala världen med skräddarsydda strategier och kreativt arbete för att maximera deras potential och säkra långsiktig framgång.

OUR Process

OUR Process

Vi är en ledande digital byrå med global räckvidd och tjänster.

01

Kravinsamling

Analys

Att förstå kundens behov och mål är avgörande för att skapa en webbplats som uppfyller deras förväntningar. Detta inkluderar att samla in och analysera krav samt identifiera målgruppens behov och beteenden.

02

Design

Prototyp

Att skapa en användarvänlig och estetiskt tilltalande design är en central del av processen. Genom att skapa prototyper kan man testa användarupplevelsen och säkerställa att designen fungerar effektivt innan utvecklingen påbörjas.

03

Utveckling

Implementering

I den här fasen omvandlas designen till kod och funktionalitet. Utvecklarna arbetar för att skapa en responsiv och stabil webbplats som uppfyller alla tekniska krav och fungerar på olika enheter och webbläsare.

04

Lansering

Testing

Efter utvecklingen genomförs omfattande tester för att säkerställa att webbplatsen fungerar korrekt och är användarvänlig. När alla eventuella buggar har korrigerats och webbplatsen är redo för lansering, sker publiceringen och lanseringen för allmänheten.